Tuesday, August 26, 2008

Trenger du noen gode kosetips for høsten?Er du en av dem som ikke liker høsten? Som "offer" deg når det begynner å pøs regne, og holder deg inne i stede for å løpe ut å bli kliss våt som meg?
Da har jeg her noen gode kosetips du alene eller sammen med kjeresten kan utnytte.


1. Tull deg inn i varme fleecepledd, slå av mobil og finn frem yndlingsboken eller bladet. Det er ingenting som er så avslappende som å sette av tid til å lese kvalitetsstoff.

2. Ta på deg høye regnstøvler, regnjakke og godt med tøy. Oppsøk regnpytter og hopp i dem! Det er en barnslig glede over å kunne plaskehoppe uten og bli klissvåt.

3. Tenn stearinlys i hver krik og krok i leiligheten. Inviter gode venninner på tv-kveld eller lag en romantisk middag med kjæresten.

4. Har løvet begynt å falle? Det er kanskje enda litt tidlig. Men med en gang du ser sammenrakede hauger med løv, kast deg ned i det og rull deg rundt.

5. Sett av en hel dag til dvd-maraton. Er det en serie du liker spesielt godt. Hva passer vel bedre enn å mimre tilbake til sesong 1, 2 og 3 av "24"?

6. Ta dynen med opp i sofaen. Det er en spesiell kos med varme, tykke dyner og tv-kos om høsten.

7. Unn deg en flørt. Enten om det er med kjæresten eller en tilfeldig du møter ute. En liten flørt får oss i godt humør og forhøyer selvtilitten når vi trenger en ekstra piff.

8. Ta med venninnegjengen på kino, og se en film som for eksempel høstens "Søstrene Boleyn", med Nathalie Portman og Scarlett Johansson i hovedrollene.

9. Unn deg sjokolade. Varm eller kald, til hverdags eller i helgen. Sjokolade unner vi oss gjerne litt ekstra av om høsten!

10. Finn deg en varm armkrok og legg deg godt til rette. Vi trenger litt ekstra kroppsvarme når nettene blir lange og kulda setter inn.

No comments:

Post a Comment

Follow by Email